Met welke wenskaart wil jij laten weten dat je aan iemand denkt?

Verstuur een Daily Daisy's wenskaart en verras iemand met een kaartje én een bloementuintje.


Ik schrijf en verstuur jouw kaartjes

Vind je het een gedoe om een kaartje online te bestellen, thuis te ontvangen, te schrijven, een postzegel te zoeken en vervolgens naar de brievenbus te lopen? Kies dan nu voor de optie om mij jouw wenskaart te laten schrijven én op de bus te doen. De stappen die je in de webshop doorloopt zijn als volgt:

  1. Zet jouw favoriete kaart in het online winkelwagentje.
  2. Kies bij Bereken verzendkosten voor Postzegel (Daisy verstuurt de kaart)
  3. Vul jouw gegevens in en selecteer jouw gewenste betaalmethode.
  4. Controleer jouw bestelling en vul bij Opmerkingen de boodschap in die ik voor je op de kaart ga schrijven én laat daar ook de naw-gegevens achter van de ontvanger van jouw kaart 
  5. Betaal de wenskaart.

 

Terwijl jij weer door kunt met waar je mee bezig was, zorg ik dat een mooie handgeschreven kaartje op de post gaat. Easy! 


Al een Daily Daisy besteld of ontvangen? Laat anderen weten hoe enthousiast je bent over de kaarten 😊

Stuur jouw recensie + eventueel een foto per mail naar info@daisyrenders.nl


Recensie Ester

 

Een jaar na een overlijden is toch écht een dag om even bij stil te staan. Daarom stuur ik op die dag vaak een kaart of een persoonlijk berichtje.

Hoe mooi is het dan als je een écht persoonlijke kaart kunt sturen? Daisy maakte deze voor me en daar ben ik (zoals je kunt zien 😉) heeeeel erg blij mee.

 

ester van den hoek UITVAART

Valkenswaard


Recensie Aurélie

 

De kaarten die ik ontvangen heb van Daisy zijn echt heel mooi, de ontwerpen zijn duidelijk in haar eigen stijl. Ook heel tof dat je de kaart niet in de papierbak gooit na een tijdje te hebben laten staan, maar als zaadjes in de grond kunt stoppen. Dat geeft de boodschap een extra mooie lading. Dank je wel Daisy, voor deze mooie kaarten die ik met liefde heb verstuurd.

 

Aurélie Veltema Advies

Almere